De villa

Binnen

De hoofdwoning van Villa Casparo heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m2 en is ingericht in Spaanse stijl. De woning bestaat uit twee serres, een ruime keuken en een gezellige woonkamer met een eet- en zitgedeelte én een open haard. De keuken is van alle gemakken voorzien (twee koelkasten, vaatwasser, keramisch koken, elektrische oven, magnetron). Verder heeft de woning vier slaapkamers en twee badkamers (waarvan één met ligbad). 

Buiten

De villa heeft een ruime tuin met privé zwembad en buiten barbecue. Een parasol en ligbedden zijn ook aanwezig. In principe horen de tuin en zwembad bij de hoofdwoning. Wanneer er ook mensen het appartement huren is de afspraak dat zij alleen in overleg met de huurders van de hoofdwoning gebruik kunnen maken van het zwembad en de tuin. Binnen het hek kunnen twee auto’s parkeren.

Kosten en beschikbaarheid

De hoofdwoning is in principe voor maximaal 6 personen. Wilt u met meer personen komen? Neem dan even contact op.

De huurprijs voor de hoofdwoning is in het hoogseizoen (juli en augustus) €1500,- euro per week exclusief gas, water, licht en airco. In de herfst- en meivakantie is de huurprijs €1100,- per week. In het laagseizoen is de huurprijs per week €850,-

Bij normaal gebruik zijn de kosten voor gas, water en licht €50,-. Wanneer blijkt dat dit niet voldoende is, wordt dit verrekend met de borg. De borg voor de hoofdwoning is € 200,- euro. De eindschoonmaak voor de hoofdwoning is €120,-.

Beddengoed is te huur voor €10,- per persoon.

Kijk hier voor de beschikbaarheid van de villa.