Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben kun je altijd even contact opnemen.

Is er wifi aanwezig?

Gratis wifi is aanwezig. Hier heb je wel een wachtwoord voor nodig. Deze krijg je een week voor aankomst per mail toegestuurd.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Binnen het hek is ruimte voor twee auto’s. Als het appartement ook is verhuurd kan een derde auto eventueel aan de (doodlopende) weg geparkeerd worden.

Is het ver lopen naar het centrum?

De villa ligt in een rustige buitenwijk van Begur. Vanaf het huis is het 15-20 minuten lopen naar het centrum. Dit is met name omdat je bergop moet. Voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn is dit een pittig stuk om te lopen. Hou hier rekening mee. Met de auto kan ook maar dan moet je er in het hoogseizoen wel rekening houden dat parkeren niet gratis is.

Is er airco?

De hoofdwoning heeft één slaapkamer met airco. Het appartement heeft ook airco in de slaapkamer. Om misbruik en energieverspilling te voorkomen worden de kosten voor het gebruik van de airco achteraf verrekend met de borg. Voor de beeldvorming: een uur airco kost €0,75 cent.

Wat zijn de wisseldagen en tijden?

Zowel de woning als het appartement worden van zaterdag tot zaterdag verhuurd. Inchecken kan vanaf 14.00 uur. Uitchecken is op de dag van vertrek vóór 10.00.

Kan ik een optie nemen?

Het is mogelijk om een optie te nemen voor maximaal 7 dagen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact op.

Kan ik beddengoed huren?

Het huren van beddengoed is mogelijk. De kosten hiervoor zijn €10,- per persoon. Geef bij het reserveren even aan of je hier gebruik van wilt maken.

Moet ik borg betalen?

Voor de hoofdwoning wordt €200,- borg gerekend. Voor het appartement is dit €100,-. Wanneer er geen bijzonderheden zijn krijg je de borg een week na je vakantie weer teruggestort op je rekening.