Het appartement

Binnen

Het appartement zit boven de hoofdwoning en heeft een eigen ingang. Het appartement is ongeveer 60 m2 en bestaat uit een ruime woonkamer (met bedbank) en eigen keuken. De keuken heeft een koelkast, vaatwasser en een keramische kookplaat. Verder heeft het appartement één slaapkamer met tweepersoonsbed, één badkamer en een eigen dakterras.

 

Buiten

Het appartement heeft een eigen dakterras met een prachtig uitzicht. Stoelen, een tafel en een parasol zijn aanwezig. In overleg met de huurders van de hoofdwoning kan ook gebruikt gemaakt worden van de tuin en het zwembad. Op 300 meter van het huis is ook een openbaar zwembad.

Kosten en beschikbaarheid

De huurprijs voor het appartement is in het hoogseizoen (juli en augustus) €850,- euro per week exclusief gas, water, licht en airco. In de herfst- en meivakantie is de huurprijs €600,- per week. In het laagseizoen is de huurprijs per week €450,-

Bij normaal gebruik zijn de kosten voor gas, water en licht €30,-. Wanneer blijkt dat dit niet voldoende is, wordt dit verrekend met de borg. De borg voor het appartement is € 200,- euro. De woning heeft wifi. De eindschoonmaak voor het appartement is €50,-.

Beddengoed is te huur voor €10,- per persoon.

Villa Casparo ALGEMENE VOORWAARDEN

Inventarislijst Villa Casparo – APPARTEMENT

Kijk hier voor de beschikbaarheid van het appartement.